Gratis V&L sponsoren

“SponsorKliks,


 KNGU Online Keurmerk definitief

sjorssportief

Twitter logospacerFB-logo


Het geluid tijdens onze clubkampioenschappen wordt jaarlijks verzorgd door KLUSSOUND.
Tel. 06 13808577

Op zaterdag 8 april was de springwedstrijd DE-lijn in Breda. In totaal deden hier 26 leden aan mee in vier verschillende groepen. In de ochtendwedstrijd kwamen twee groepen uit, de eerste groep waren meisjes in de leeftijd van 6-8 jaar op E-niveau, voor velen was dit de eerste springwedstrijd, wat het natuurlijk allemaal extra spannend maakt.

IMG 407917861973 1374412305949320 1241946095843102390 n

Deze groep bestond uit: Annemarie Touw, Megan Leijsten, Sophie de Klerk, Sara en Sanela Kujovic en Carmen Aarsen. Kimberley Leijsten moest helaas vanwege haar gezondheid afzeggen. Ze begonnen met de lange mat. Daar behaalde ze een mooi punt van 8,38 wat goed was voor een derde plaats. Op trampoline behaalde ze wederom een derde plaats met 8,46 punten. In de ochtend deed een mixgroep van junioren 1, junioren 2 en jongens ook mee aan deze wedstrijd in de categorie jongens-meisjes, 9-12 jaar op E-niveau. Deze groep bestond uit: Roos Bras, Nienke Jaspers, Maloe Stange, Dide Wagtmans, Marinde Tak, Melissa Leinenga en Collin Gielbert. Zij deden een drietal onderdelen, namelijk lange mat, trampoline en trampoline kast. Er was een groot deelnemersveld, waardoor de concurrentie erg groot was. Op de lange mat behaalden zij een vijfde plaats met een punt van 8,53. Op trampoline kast behaalden zij met een 6,04 een negende plaats. Op trampoline behaalden zij een 8,56 wat goed was voor een mooie eerste prijs!

De middagwedstrijd bestond ook weer uit twee groepen. De eerste groep was de selectiegroep. Deze groep bestond uit een zevental jonge meisjes in de leeftijd van 6 tot 8 jaar die uitkwamen in de D-lijn op de toestellen lange mat en minitrampoline. Voor veel van deze meisjes was het hun allereerste wedstrijd. Met een beetje zenuwen begonnen de meisjes op onderdeel lange mat. Met perfect uitgevoerde handstanden lieten de turnsters zien de oefeningen goed te beheersen. Met een score van 8,16 werd een eerste plaats behaald. Ook op het onderdeel minitrampoline turnden de groep een hele stabiele oefening. Hier werd een score van 8,37 behaald en ook dit was ruim voldoende voor de eerste plaats!

De tweede groep bestond uit meisjes van de tieners in de leeftijd van 10-16 jaar op E-niveau. Deze meisjes deden voor het eerst mee in deze leeftijdscategorie. De concurrentie was erg sterk. Op pegasus ging jammer genoeg het één en ander mis, maar alsnog haalde zij daar een mooi punt van 6,63 dat goed was voor een derde plaats. De trampoline zag er netjes uit en werd beloond met een 8,78 een derde plaats. Bij de lange mat behaalden de meisjes een 8,20. Waardoor ze op het podium op een mooie tweede plaats mochten gaan staan!

Al met al was het weer een succesvolle dag, waarin er vooral veel plezier was onderling! Iedereen van harte gefeliciteerd met jullie behaalde prestaties!