Gratis V&L sponsoren

“SponsorKliks,


 KNGU Online Keurmerk definitief

sjorssportief

Twitter logospacerFB-logo


Het geluid tijdens onze clubkampioenschappen wordt jaarlijks verzorgd door KLUSSOUND.
Tel. 06 13808577

Op zaterdag 5 november organiseerde Vlug en Lenig een springwedstrijd op DE-niveau in Dinteloord. Vanuit Vlug en Lenig deden hier vier groepen aan mee. ’s Morgens verzamelden we al vroeg bij de sporthal. Er stond een leuke en sportieve dag op het programma! Voor veel kinderen was dit de eerste keer dat zij meededen aan een springwedstrijd, wat het dus extra spannend maakt.
De eerste groep bestond uit: Jelle van den Heuvel, Eline van Alphen, Jade van Eekelen, Estelle van Wanrooij, Maloe Stange, Emma van Beers, Britt van Beek en Kimberley Leijsten. Zij deden mee in de categorie meisjes 6-8 jaar, op de onderdelen trampoline en lange mat op E-niveau. Op trampoline lieten de meisjes een goede oefening zien, die was goed voor een 5e plaats met 13,14 punten. Op lange mat mochten ze op het podium plaatsnemen! Een mooie 3e plaats met 11,19 punten!

DE springers 05112016


De tweede groep bestond uit: Famke Hagenaars, Mandy Heijnen, Marinde Tak, Danica Voet, Melissa Leinenga en Lieke Sweere. Zij turnden lange mat, trampoline en trampoline kast in de categorie meisjes 9-12 jaar op E-niveau. Ze begonnen met het onderdeel lange mat, er was een sterk deelnemers veld met 10 tegenstanders, de meisjes hebben daar met 12,61 punten een mooie 8e plaats behaald. Daarna moesten de meisjes naar trampoline kast, daar behaalde zij een 7e plaats met 10,17 punten. Als laatste onderdeel hadden zij trampoline, dat was goed voor een 10e plaats met 11,70 punten. In deze categorie was er veel tegenstand en lagen de scores dicht bij elkaar.

De derde groep bestond uit: Cynthia Wouda, Mirthe Michielsen, Angelina Gielbert, Niki de Wijs, Nina Wezenbeek en Demy van Beek. Zij turnden op trampoline kast op E-niveau en op trampoline en lange mat op D-niveau in de categorie meisjes 9-12 jaar. Op trampoline kast waren zij onder andere tegenstander van de leden van de groep hierboven. Voor trampoline kast behaalde ze een totaal van 13,17 punten, wat goed was voor een mooie 1e plaats! ’s Middags moesten deze meisjes ook nog turnen, zij moesten hun kunsten op lange mat en trampoline laten zien. Bij lange mat behaalde ze een puntentotaal van 11,16 punten. Op trampoline hadden zij 13,39 punten, allebei goed voor een mooie 3e plaats!

De laatste groep bestond uit Bridget van den Broek, Melissa Hoogendoorn, Isa Joan Schmitt, Janske Toussa, Victoria Doggen, Famke Bogers en Sabien Huijbregts. Zij kwamen uit in de categorie meisjes 6-8 jaar en turnden op een drietal toestellen. Op lange mat lieten de meisjes een stabiele oefening zien die door de jury werd beloond met een 11,84. Op trampoline behaalde de jonge meisjes een score van 13, 38 punten en ten slotte werd op het onderdeel trampoline kast de moeilijke oefening beloond met een score van 10,88 punten. Bij de prijsuitreiking mocht deze groep drie keer het hoogste schavot van het podium beklimmen om de gouden beker in ontvangst te nemen.

We kunnen terugkijken op een hele mooie, gezellige en sportieve dag met ook nog mooie successen. In april zijn de volgende springwedstrijden en hopen we weer met minstens zoveel groepen deel te nemen!