Gratis V&L sponsoren

“SponsorKliks,


 KNGU Online Keurmerk definitief

sjorssportief

Twitter logospacerFB-logo


Het geluid tijdens onze clubkampioenschappen wordt jaarlijks verzorgd door KLUSSOUND.
Tel. 06 13808577

Op 12 en 13 maart werden in Zundert de 2e voorrondes voor de 4e, 5e, 6e divisies en D-niveaus georganiseerd. De gehele wedstrijdgroep kwam hierbij in actie. Helaas waren Vera en Dagmar geblesseerd en konden zij niet in actie komen. Tijdens dit weekend werd er goud behaald door Renate en Brons door Annemijn.

renate annemijn

Bij de instap turnsters lieten alle drie de meisjes stabiele oefeningen zien. Op brug werden er helaas wat kleine foutjes gemaakt. Tess behaalde de 17e plaats, Sabien eindigde als 14e en Imke miste met een minimaal verschil het podium en werd knap 4e.
In de categorie pupil 1 kwamen maar liefst vier turnsters in actie. Renske turnde op haar eerste officiele wedstrijd naar een 17e plaats. Aukje eindigde als 16e. Samantha werd 11e en ten slotte eindigde Merlin als 6e. Ook de pupil 2 turnsters kwamen in actie. Vooral balk is in dit niveau een lastige oefening. Mirthe behaalde een 12e plaats en Mnon werd 8e. In de categorie jeugd turnde Brenna in het niveau D2 naar een keurige 4e plaats. Marit behaalde in een niveau hoger, D1, de 12e plaats.

Bij de keuzeturnsters kwam Robyn in actie in de categorie Jeugd G. Zij behaalde een 10e plaats. Bij de junioren turnden alle drie de turnsters een sterke wedstrijd. Doortje behaalde een 10e plaats, Nena de 7e plaats en Annemijn mocht het podium betreden om de bronzen medaille in ontvangst te nemen! Ten slotte turnden ook de senioren hun 2e voorwedstrijd. Sabine behaalde een 10e plaats, Eline de 6e plaats en Renate bleek afgelopen zaterdag een klasse apart. Met een persoonlijke puntentotaal van bijna 44 punten was Renate de allerbeste bij de senioren. Terecht mocht zij dan ook het podium op om de gouden medaille in ontvangst te nemen.